Een inbouwoven van Smeg kopen

Koken is voor veel mensen een echte passie en voor deze mensen moet een keuken dan ook voorzien zijn van de fraaiste en nieuwste snufjes.

 Tegenwoordig zijn vrijwel alle keukens voorzien van een afwasmachine, een goede kookplaat, afzuigkap en een ingebouwde oven. Veel mensen vinden een oven onmisbaar in de keuken, omdat deze voor het bereiden van een maaltijd vaak goed van pas komt. Inbouwovens zijn van diverse merken te verkrijgen, waaronder ook het merk Smeg.

Meer over Smeg
Smeg is een merk dat verschillende producten voor onder andere in de keuken ontwikkelt en produceert. Enkele voorbeelden hiervan zijn kookplaten, fornuizen, afzuigkappen, spoelbakken, wasmachines, vaatwassers, koelkasten, diepvriezers en natuurlijk inbouwovens. De slogan van Smeg is Design & Technologie, welk de basisfilosofie van de onderneming weerspiegelt. De producten die gemaakt worden door Smeg zijn essentieel, rechtlijnig en perfect in hun eenvoud. De producten passen iedere keer weer prima bij de huidige trend en zijn daarnaast tijdloos. Smeg probeert volledig betrouwbare producten te leveren die bedoeld zijn voor een lange levensduur.

Hier een video van een fornuis met oven van Smeg.

De inbouwovens van Smeg
Smeg heeft heel wat inbouwovens op de markt gebracht, die ieder uniek zijn in hun soort. Hier zullen we een aantal modellen bespreken.
• Smeg SCM38X; dit is een multifunctioneel gecombineerde uitvoering van zestig centimeter breed. Hij is van roestvrijstaal gemaakt en kan tevens gebruikt worden als een magnetron. Daarnaast heeft de Smeg SCM38X acht bakfuncties, een inwendige koeling, elektrische controle van de temperatuur, digitale tijdsaanduiding en een functie aanduiding door middel van een groene LCD verlichting.
• Smeg SI850APZ5; dit is een multifunctionele variant in antraciet met een pizzafunctie, wat niet vaak voor komt bij een normale uitvoering. Hij heeft acht bakfuncties, een analoge programmeerklok met automatische uitschakeling. De Smeg SI850APZ5 wordt inclusief een vangschaal, een ovenrooster en een pizzasteen geleverd.
• Smeg FP131X; deze multifunctionele variant met pyrolyse is gemaakt van roestvrijstaal en is zestig centimeter breed. Hij heeft een klasse A energielabel, acht functies, een elektronische programmeerklok, diverse bedieningsknoppen, een koude deur, een draaispit, sterke grill en een uitneembare deur van viervoudig glas. Bovendien is het een zelfreinigend model (pyrolyse).
Naast deze drie totaal verschillende modellen zijn er nog veel meer op de markt gebracht door Smeg. Deze zijn allemaal terug te vinden op de uitgebreide website van de onderneming.